Release your
real you

Release your
real you

De verleidelijke jij, de succesvolle jij,
de sociale jij en de eigenzinnige jij.
Ze bestaan, en ze zitten allemaal in je. 
Bevrijdt ze met de geuren van van gils.

Hermiel van Gils start in de jaren '50 met het kledingmerk Van Gils. Hij begint met een paar geleende naaimachines en groeit al snel uit tot een vooraanstaand Europees fashion merk. Terwijl de kledinglijn verder groeit, breidt Van Gils zijn assortiment uit met een heerlijke geurlijn, Van Gils Strictly for Men. Inmiddels zijn hier 5 mannelijke, karakteristieke en stijlvolle geuren aan toegevoegd. Met de uitstekende reputatie voor kwaliteit en design, reflecteren de geuren de tijdloze en karakteristieke stijl van Van Gils.

Van Gils Parfums, het enige mannenparfummerk van Nederlandse bodem, staat al decennia lang garant voor karakteristieke, mannelijke en stijlvolle geuren. De parfums worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen in binnen- en buitenland. 

Het geurenportfolio Van Gils parfums bestaat uit: STRICTLY FOR MEN, BETWEEN SHEETS, BASIC INSTINCT, LIVE, FROSTED en ELITE. Met dit portfolio geeft Van Gils Parfums de man van vandaag de mogelijkheid om zijn persoonlijke veelzijdigheid uit te dragen en te accentueren door middel van een portfolio aan geuren die elk op zich passen bij een element uit zijn persoonlijkheid.