THE NEW FRAGRANCE
STRICTLY
No.01
STRICTLY No.01

STRICTLY No.01

Release Your Sophisticated You

STRICTLY No.01

Geïnspireerd door de populariteit van whisky en de opkomst van boozy geuren, vind je nu de Van Gils Strictly No.01 Eau de Toilette.

Met een verfijnde compositie is deze geur perfect voor de moderne man die op zoek is naar een unieke en intrigerende geur.

Van Gils Strictly No.01 Eau de Toilette opent met een verbluffend ensemble van topnoten. De frisheid van bergamot en mandarijn wordt omhuld door een bijzonder ingrediënt, namelijk whisky.

Na deze boeiende opening neemt de geur je mee naar het hart van de compositie. Hier ontvouwt zich een betoverend verhaal van kardemom, saffraan, lavendel en tijm. Deze kruidige noten vermengen zich harmonieus en voegen een onweerstaanbare diepte toe aan de geur. Het is als een reis door een Oosterse specerijenmarkt, vol aroma's en geheimen.

In de basis van de geur word je verrast door een warme omhelzing van geurnoten. Leatherwood, vetiver, patchoeli, zoete amber en tonkaboon creëren een diepe, sensuele en long-lasting basis.

Klaar om deze intrigerende geur te ervaren? Ga op ontdekkingstocht en laat Van Gils Strictly No.01 Eau de Toilette je meenemen op een reis vol mysterie en verfijning. Verwen je zintuigen en omarm de unieke mix van geurnoten die deze geur zo speciaal maakt.

Bestellen
Met geurig aroma van
Bergamot
Bergamot
Mandarijn Bladeren
Mandarijn Bladeren
Petit grain
Petit grain
Cardamom
Cardamom
Lavendel
Lavendel
De hele STRICTLY No.01 Lijn
Eau de Toilette
Eau de Toilette
30ml
Bestellen

Dealers

Vertrouwde Van Gils verkopers

KRUIDVAT
KRUIDVAT

Koop bij Kruidvat

Bestellen